UNO-LUX PROCESSING

PARTNERI

Preduzeće UNO-LUX d.o.o. je osnovano 1993. godine. Sredinom 1994. godine UNO-LUX započinje saradnju a 1995. godine postaje autorizovani distributer američke kompanije PLCDirect by Koyo (kasnije AUTOMATIONDIRECT). Od osnivanja, osnovne oblasti angažovanja preduzeća su projektovanje, inženjering, isporuka opreme i softvera za automatizaciju mašina i industrijskih postrojenja, sa jasnom orijentacijom da promoviše najbolja stručna iskustva po međunarodno priznatim merilima i zadovolji interese korisnika svojih usluga po navedenim principima. U nastojanju da zadovolji potrebe korisnika UNO-LUX započinje saradnju sa još dve velike svetske kompanije, NATIONAL INSTRUMENTS – USA i WEINTEK Labs., Inc, TAIWAN.

Od 2014. godine UNO-LUX PROCESSING je zvanični distributer kompanije BOSCH-REXROTH za programe linearne i montažne tehnike, elektro pogona i industrijske automatizacije.

Krajem 2017. godine UNO-LUX PROCESSING je postao i zvanični distributer WEINTEK opreme za područje Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.